Ubytování ve městě Alfara de Carles

Město Alfara de Carles se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alfara de Carles nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alfara de Carles

Casa Rural Parc Natural Dels Ports
Casa Rural Parc Natural Dels Ports

9,5 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Parc Natural Dels Ports máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Parc Natural Dels Ports se nachází 47 km od přístavu Els a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Casa Rural Parc Natural Dels Ports stojí 17 km od katedrály Tortosa. Na letiště Reus je to 98 km.

La Caseta del Port
La Caseta del Port

9 / 10 (52 hodnocení)

La Caseta del Port se nachází v Alfara de Carles. 22 km od katedrály Tortosa. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 2 ložnice a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Reus je to 103 km.

Can Marti
Can Marti

8,8 / 10 (39 hodnocení)

Can Marti se nachází v Alfara de Carles, 47 km od přístavů Els a 17 km od katedrály Tortosa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a terasa. Prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 98 km.

Hostal de Montaña Pous de la neu
Hostal de Montaña Pous de la neu

8,7 / 10 (96 hodnocení)

Pous de la Neu se nachází uprostřed lesa v přírodní rezervaci Dels Ports, v blízkosti vrcholu Mont Caro. Má zahradu a sluneční terasu se stoly a fantastickým výhledem na hory. Všechny pokoje mají výhled na les a hory. Jsou vytápěné a mají parketové podlahy. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a bezplatné toaletní potřeby. Některé pokoje mají stěny obložené dřevem. V restauraci se podávají typická regionální jídla a grilované maso. Je otevřena každý den a nabízí menu i à la carte. K dispozici je bar a na požádání lze připravit obědové balíčky. Pous de la Neu má bezplatnou Wi-Fi zónu, parkování zdarma a turistické informace. V okolí se můžete věnovat pěší turistice nebo cyklistice a můžete si také užít jeskyně a canyoning. Tortosa je vzdálená 23 km a Beceite 80 km.

Casa Tòful
Casa Tòful

8,6 / 10 (36 hodnocení)

V ubytování Casa Tòful máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Tòful se nachází v Alfara de Carles, 17 km od katedrály Tortosa, v oblasti, kde se můžete věnovat pěší turistice. Nachází se 47 km od přístavu Els a nabízí bezplatné Wi-Fi a pokojovou službu. Chata má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky. Na letiště Reus je to 98 km.