Ubytování ve městě Alcoroches

Město Alcoroches se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alcoroches nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alcoroches

Apartamentos Herranz
Apartamentos Herranz

9 / 10 (2 hodnocení)

Aparatamentos Herranz se nachází v Alcoroches, na úpatí Macizo del Nevero Massiff v přírodní rezervaci Alto Tajo. Nabízí balkon s výhledem na borový les a bezplatné Wi-Fi. Tento prakticky zařízený apartmán má topení, 2 ložnice a 1 koupelnu se sprchou. K dispozici je kuchyň s mikrovlnnou troubou a sporákem a obývací prostor s TV s plochou obrazovkou. V obci Alcoroches najdete obchody s potravinami, restaurace a bary, kde můžete nakupovat nebo ochutnat místní tradiční kuchyni. Aparatamentos Herranz má ideální polohu pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Rekreační oblast Fuente del Angosto je také nedaleko Alcoroches. Město Teruel a město Albarracín jsou vzdálené 1 hodinu jízdy. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Herranz
Hotel Herranz

8,9 / 10 (34 hodnocení)

Hotel Herranz se nachází v Alcoroches a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Hotel poskytuje bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. Na letiště Zaragoza je to 187 km.