Ubytování ve městě Alcaraz

Město Alcaraz se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alcaraz nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alcaraz

Los Manantiales Casa Rural
Los Manantiales Casa Rural

9,3 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Los Manantiales Casa Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Los Manantiales Casa Rural se nachází ve Viverosu a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a zahradu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 36 km od města Riópar a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 8 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na jezero. Hosté mohou využívat sluneční terasu. Los Manantiales Casa Rural stojí 32 km od Ruidery a 36 km od Villanueva de los Infantes. Na letiště Los Llanos je to 67 km.

La Morera
La Morera

9,3 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování La Morera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Morera nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi v Alcarazu, 10 km od Caserío Matallana, 10 km od Reolidu a 11 km od Canaleja. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Chata stojí 11 km od El Horcajo a 12 km od La Hoz. Na letiště Albacete je to 81 km.

La Aldea
La Aldea

9,2 / 10 (143 hodnocení)

La Aldea se nachází v Alcarazu a nabízí ubytování s výhledem na bazén, bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, terasu a gril. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Albacete je to 80 km.

Casas Rurales Cortijo Bellavista
Casas Rurales Cortijo Bellavista

9,2 / 10 (55 hodnocení)

V ubytování Casas Rurales Cortijo Bellavista máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casas Rurales Cortijo Bellavista je zrekonstruovaný statek, který nabízí 2 rustikální chaty, 10 minut chůze od Alcarazu. Mají gril a terasu s výhledem na pohoří Sierra de Alcaraz. Každá chata má obývací pokoj s krbem, TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem. K dispozici je také pračka a vlastní koupelna se sprchou. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. K dispozici je bezplatné parkoviště a turistické informace. Můžete navštívit maurský hrad Alcaraz a Ciudad Real je vzdálen 90 minut jízdy. Albaceta a Valdepeñas jsou vzdálené 70 km.

Puerta de Alcaraz
Puerta de Alcaraz

8,9 / 10 (58 hodnocení)

V ubytování Puerta de Alcaraz máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Puerta de Alcaraz se nachází v Alcarazu a nabízí vířivku a klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají plně vybavený kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a vířivkou. Na letiště Albacete je to 77 km.

Casas Rurales Canserta
Casas Rurales Canserta

8,6 / 10 (78 hodnocení)

Casas Rurales Canserta se nachází v Alcarazu a nabízí bar a bezplatné Wi-Fi. Některé apartmány mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, pračku, kávovar a kuchyň. Na letiště Albacete je to 77 km.

Finca & SPA Vereda Real
Finca & SPA Vereda Real

8,6 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Finca & SPA Vereda Real máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ubytování nemá recepci. Klíče si můžete vyzvednout na adrese uvedené v potvrzení rezervace. Pokud plánujete příjezd mimo provozní dobu recepce, informujte prosím ubytování předem. Wellness centrum je k dispozici pro pobyty na 2 a více nocí. Použití vodního proudu a vodopádu zahrnuje následující příplatky: Casa del Guarda: 30 EUR na 2 hodiny a den Casa del Palomar: - 30 EUR za 2 hodiny a den, Casa del Labrador: 60 EUR na 2 hodiny a den Další hodiny: konzultace Informujte prosím Finca & SPA Vereda Real předem o předpokládaném čase svého příjezdu. Tuto informaci můžete při rezervaci uvést do zvláštních požadavků nebo ubytování kontaktovat přímo. Kontaktní údaje najdete v potvrzení rezervace. Před příjezdem je třeba zaplatit bankovním převodem. Po provedení rezervace vás bude ubytování kontaktovat s pokyny. Venkovní bazén #1: Od pátku 30. září 2022 do neděle 14. května 2023 je zavřeno. Při příjezdu je třeba složit bezpečnostní zálohu ve výši 200 EUR. Bude provedena v hotovosti. Záloha vám bude vrácena 5 dní po odjezdu. Záloha se vrací v plné výši bankovním převodem nebo po kontrole ubytování.

Casa Rural Bracamonte
Casa Rural Bracamonte

8,6 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural Bracamonte se nachází v Alcarazu a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento prázdninový dům sídlí v budově ze 13. století a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. Na letiště Albacete je to 78 km.

Hostal Los Rosales
Hostal Los Rosales

8,5 / 10 (446 hodnocení)

Hostal Los Rosales se nachází v Alcarazu a nabízí zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady. Pokoje v penzionu mají klimatizaci, psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a balkon s výhledem na hory. Všechny pokoje mají šatní skříň. Na letiště Albacete je to 78 km.

Casas Rurales Los Cortijos
Casas Rurales Los Cortijos

8,4 / 10 (213 hodnocení)

Casas Rurales Los Cortijos se nachází na venkově, 1 km od Alcarazu. Tento okouzlující hotel má sezónní venkovní bazén, lázně a okouzlující studia a domy. Casas Rurales Los Cortijos poskytuje ubytování uprostřed krásného pozemku plného olivovníků a mandlovníků. Studia a domy mají tradiční španělský design s dřevěnými a kamennými prvky. K dispozici je bezplatné Wi-Fi, klimatizace, topení a obývací část s TV. Kuchyňské vybavení zahrnuje varnou desku, mikrovlnnou troubu a lednici. Nachází se v pohoří Sierra de Alcaraz, v blízkosti řeky Mundo a Las Lagunas de Ruidera. Nejbližší cyklostezka Via Verde je vzdálená 600 metrů. Hosté mohou zdarma využívat hydromasážní a solný vyhřívaný bazén s lázeňskými procedurami. Do Albacete dojedete od Los Cortijos za něco málo přes hodinu.

Finca Cortés
Finca Cortés

8,4 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Finca Cortés máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Finca Cortés se nachází v Alcarazu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a župany. Nechybí ani toustovač a kávovar. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Albacete je to 76 km.

Mirador Sierra De Alcaraz
Mirador Sierra De Alcaraz

8,1 / 10 (256 hodnocení)

Mirador Sierra De Alcaraz se nachází v budově ze 16. století v Alcarazu. V hotelové restauraci se podávají pokrmy místní kuchyně. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s klimatizací, TV a vlastní koupelnou. Některé pokoje mají posezení vhodné k relaxaci. Některé pokoje mají balkon nebo terasu. Mirador Sierra De Alcaraz poskytuje bezplatné Wi-Fi. Mirador Sierra De Alcaraz stojí 49 km od města Ruidera a 20 km od města Riópar.

Casa del Renacimiento
Casa del Renacimiento

8 / 10 (136 hodnocení)

Casa del Renacimiento se nachází ve vile z 19. století v Alcarazu, vedle maurského hradu. Hosté mají volný vstup do atmosférického wellness centra s malým termálním bazénem umístěným v jeskyni a širokou nabídkou procedur. Wellness centrum je k dispozici pouze o víkendech a na požádání. Casa del Renacimiento má prostorné apartmány zařízené v rustikálním stylu s obývacím prostorem s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je kuchyň nebo kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, lednicí a varnou deskou. Obchody, bary a kavárny najdete v centru Alcarazu, 5 minut chůze od apartmánů. Okolní krajina Albacete je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Do přírodního parku Lagunas de Ruidera dojedete autem za něco málo přes hodinu. Renacimiento stojí 70 km od měst Albaceta a Valdepeñas. Do města Ciudad Real dojedete autem za necelých 90 minut.