Ubytování ve městě Albocácer

Město Albocácer se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Albocácer nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Albocácer

Ca Miquelet - Turistrat
Ca Miquelet - Turistrat

9,8 / 10 (8 hodnocení)

Tento okouzlující 3podlažní dům má vnitřní terasu s grilem. Casa Rural Ca Miquelet se nachází v Albocàsseru, méně než hodinu jízdy od přírodní rezervace Serra d'irta a pobřeží. Dům si zachovává architektonické prvky, jako je původní fasáda, kamenné klenby, krb a trámové stropy. V obývacím pokoji je pohovka, TV a DVD přehrávač a kuchyň je vybavena troubou, mikrovlnnou troubou, lednicí, plynovým sporákem a toustovačem. Na terase je stolní tenis. V domě je také malá knihovna a klavír. Do města Castellón de la Plana dojedete autem za něco málo přes hodinu. Valencie je vzdálená přibližně 120 km.

Casa Manolita
Casa Manolita

9,4 / 10 (51 hodnocení)

Casa Manolita se nachází v Albocáceru ve Valencii a nabízí balkon. Tento apartmán má výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Apartmán stojí 35 km od pevnosti Castillo de Xivert a 47 km od Ermity de Santa Lucía y San Benet. Casa Manolita stojí 28 km od letiště Castellón-Costa Azahar.

Casa Rural Mas de Sant Pau - Turistrat.
Casa Rural Mas de Sant Pau - Turistrat.

9,4 / 10 (13 hodnocení)

Tento okouzlující venkovský dům ze 16. století se nachází v areálu Ermitáže Sant Pau, 3 km od Albocàsseru. Nabízí pokoje v rustikálním stylu a terasu s grilem. Casa Rural Mas de Sant Pau má rustikální interiér s kamennými zdmi a dřevěnými trámy. Má 3 dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí, 2 dvoulůžkové pokoje s oddělenými postelemi a čtyřlůžkový pokoj, všechny s koupelnou. V kuchyni je trouba, varná deska, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. K dispozici je také pračka a myčka nádobí. V horním patře je obývací pokoj s TV, pohovkami a šikmým stropem. V okolí Casa Rural Mas de Sant Pau vede mnoho skvělých turistických tras. Na pláž v Alcossebre dojedete za 50 minut.