Ubytování ve městě Albentosa

Město Albentosa se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Albentosa nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Albentosa

Casa Rural El Americano con piscina
Casa Rural El Americano con piscina

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Offering a furnished patio with BBQ facilities, charming Casa Rural El Americano is located in Albentosa, Teruel. The country house is set in Javalambre Mountain Range, between Mijares and Abentosa rivers. The contemporary style house with beamed ceilings offers light-filled rooms with a seating area. There is a kitchen including a microwave and oven.The spacious living room comes with a TV, and the bathroom includes a bathtub. Towels and bed linen are provided. El Americano is 10 minutes’ drive from Sarrión offering a wide range of traditional Spanish restaurants. Surrounded by nature, it is in the ideal location for outdoor activities such as hiking or cycling. Javalambre and Valdelinares Ski Lifts can be reached in 30 minutes by car. Teruel is 40 km away. Rubielos de Mora Train Station is a 5-minute drive, while Valencia Airport is 70 km from the property.

Atico con vistas en Albentosa La Torre
Atico con vistas en Albentosa La Torre

9,6 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování Atico con vistas en Albentosa La Torre máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Atico con vistas en Albentosa La Torre má balkon a výhled na hory. Nabízí terasu, bar, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat lyžování a cyklistice. Na letiště Valencia je to 104 km.

Casa rural Villa Pilar
Casa rural Villa Pilar

9,6 / 10 (12 hodnocení)

Casa rural Villa Pilar se nachází v Albentose v regionu Aragon a nabízí terasu a výhled na hory. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se 4 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce je k dispozici 24 hodin denně. Casa rural Villa Pilar stojí 105 km od letiště Valencia.

Masía Finca La Sazadilla
Masía Finca La Sazadilla

9,3 / 10 (9 hodnocení)

Masía Finca La Sazadilla se nachází v Albentose a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tato chata má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. K dispozici jsou také 3 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Na letiště Valencia je to 111 km.

CASA RURAL VICENTA 1750
CASA RURAL VICENTA 1750

7,9 / 10 (7 hodnocení)

CASA RURAL VICENTA 1750 nabízí ubytování v Albentose. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. K dispozici je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Pokoje mají šatní skříň. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a některé také kuchyň s lednicí. CASA RURAL VICENTA 1750 poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. V Albentose a okolí se můžete věnovat lyžování, cyklistice a dalším aktivitám. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám poskytne informace o okolí. Na letiště Valencia je to 105 km.

Hostal Los Maños
Hostal Los Maños

7,1 / 10 (456 hodnocení)

Hotel Los Maños se nachází v srdci pohoří Sierra de Javalambre a nabízí restauraci, bar a obchod s místními šunkami, párky, sladkostmi a džemy. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje jsou vytápěné a vybavené šatní skříní a psacím stolem. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Penzion má také sdílený lounge s TV a hrami. K dispozici jsou také 2 terasy s venkovním nábytkem. K lyžařským vlekům Javalambre Valdelinares dojedete autem za 30 minut. Valencie je vzdálená 50 minut jízdy a Dinópolis 40 km.