Ubytování ve městě Albendiego

Město Albendiego se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Albendiego nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Albendiego

Casa Rural La Tormenta
Casa Rural La Tormenta

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural La Tormenta se nachází ve městě Albendiego. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má sluneční terasu. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Rural La Tormenta stojí 133 km od letiště Madrid-Torrejón.

Casa Rural Santa Coloma
Casa Rural Santa Coloma

7 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural Santa Coloma se nachází v Albendiegu a nabízí restauraci a bar. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Rural Santa Coloma stojí 133 km od letiště Madrid-Torrejón.