Ubytování ve městě Albagés

Město Albagés se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Albagés nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Albagés

Cal Tendre
Cal Tendre

10 / 10 (1 hodnocení)

Cal Tendre se nachází v Albagés, 27 km od Serra del Montsant, 28 km od Escola Superior Politècnica a 28 km od radnice Lleida. Tento apartmán se nachází 29 km od Katalánské úřední akademie psychologů a od Manos Unidas. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 28 km od Generální konfederace práce a pracovních komisí. Na letiště Lleida-Alguaire je to 57 km.

La casa de la raval de l’Albagés
La casa de la raval de l’Albagés

9,4 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování La casa de la raval de l’Albagés máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La casa de la raval de l'Albagés se nachází asi 27 km od Serra del Montsant a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Ubytování je vzdálené 28 km od Escoly Superior Politècnica a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. K dispozici je také gril. La casa de la raval de l'Albagés stojí 28 km od radnice Lleida i od Generální konfederace práce. Na letiště Lleida-Alguaire je to 57 km.

Ca La Miquela
Ca La Miquela

7,9 / 10 (8 hodnocení)

Ca La Miquela se nachází v Albagés, 27 km od Serra del Montsant, 28 km od Escola Superior Politècnica a 28 km od radnice Lleida. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. 28 km od Generální konfederace práce. Apartmán má 3 ložnice a přímý přístup na balkon. Klimatizovaný apartmán má TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, pračku a 2 koupelny s bidetem, sprchou a vanou. Apartmán je vzdálený 28 km od pracovních komisí a Katalánské úřední akademie psychologů. Letiště Lleida-Alguaire je vzdáleno 57 km.