Ubytování ve městě Aitona

Město Aitona se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aitona nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aitona

Cal Marsal
Cal Marsal

8,9 / 10 (59 hodnocení)

V ubytování Cal Marsal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Prázdninový dvojdomek Cal Marsal se nachází ve městě Aitona a nabízí gril. Nachází se 21 km od Lleidy a nabízí výhled na město. Apartmán má posezení, jídelní kout, kuchyň a vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Cal Marsal má také sluneční terasu. Cal Marsal stojí 21 km od Mequinenzy a 11 km od Utxesy. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně rybaření a pěší turistiky. Cal Marsal stojí 37 km od letiště Lleida-Alguaire a 70 km od letiště Reus.

Casa de l'Arbre
Casa de l'Arbre

7,4 / 10 (5 hodnocení)

Casa de l'Arbre se nachází v Aitoně, 21 km od Katalánské úřední akademie psychologů, 21 km od Escoly Superior Politècnica a 21 km od Generální konfederace práce. Tento prázdninový dům nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 21 km od Úřadu práce a Španělského červeného kříže. Na letiště Lleida-Alguaire je to 37 km.