Ubytování ve městě Aiguafreda

Město Aiguafreda se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aiguafreda nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aiguafreda

Caseta de Fusta
Caseta de Fusta

9,6 / 10 (70 hodnocení)

Caseta de Fusta se nachází v Aiguafredě, pouhých 47 km od katedrály Sagrada Familia. Nabízí ubytování s výhledem na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Nabízí výhled na hory a bazén a je vzdálen 48 km od budovy La Pedrera. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Prázdninový dům stojí 48 km od Casa Batlló a 49 km od bulváru Passeig de Gracia. Na barcelonské letiště El Prat je to 64 km.

Bed and Breakfast Casanova de Sant Miquel
Bed and Breakfast Casanova de Sant Miquel

9,4 / 10 (70 hodnocení)

Bed and Breakfast Casanova de Sant Miquel se nachází v Aiguafredě a nabízí zahradu. Hostel nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň. Bed and Breakfast Casanova de Sant Miquel poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální nebo vegetariánská snídaně formou bufetu. Na barcelonské letiště El Prat je to 68 km.

Can Calixto
Can Calixto

9 / 10 (13 hodnocení)

Can Calixto se nachází asi 46 km od katedrály Sagrada Familia a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a terasa. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům je vzdálený 48 km od budovy La Pedrera a Casa Batlló. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 63 km.

Hostal L'Esquella
Hostal L'Esquella

7,2 / 10 (226 hodnocení)

Hostal L'Esquella se nachází ve městě Aiguafreda, uvnitř Katalánska. Na místě je restaurace. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. Hostal L'Esquella poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je přepážka s turistickými informacemi a restaurace. Hostal L'Esquella stojí 38 km od Calelly a 12 km od Montseny. Na letiště Girona-Costa Brava je to 45 km.