Ubytování ve městě Ahigal

Město Ahigal se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ahigal nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ahigal

Casa Rural Dompani, Ahigal
Casa Rural Dompani, Ahigal

10 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural Dompani, Ahigal se nachází v Ahigalu, 28 km od náměstí Plaza Mayor a 47 km od přírodního parku Las Batuecas. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Apartmán má balkon a výhled na město. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 130 km.

Los Chulillos
Los Chulillos

9 / 10 (1 hodnocení)

Los Chulillos se nachází v Ahigalu a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 27 km od náměstí Plaza Mayor a 47 km od přírodního parku Las Batuecas. Letiště Salamanca je vzdáleno 130 km.

El Olivar Agloipe Ahigal
El Olivar Agloipe Ahigal

8,2 / 10 (9 hodnocení)

El Olivar Agloipe Ahigal se nachází ve městě Ahigal a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, anglicky, španělsky a francouzsky. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat rybaření a cyklistice. El Olivar Agloipe Ahigal stojí 27 km od náměstí Plaza Mayor a 47 km od přírodního parku Las Batuecas. Na letiště Salamanca je to 130 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural Pozo Cinojal
Casa Rural Pozo Cinojal

Casa Rural Pozo Cinojal se nachází asi 47 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 7 koupelen se sprchou a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Salamanca je to 130 km.