Ubytování ve městě Agullo

Město Agullo se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Agullo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Agullo

Casa Contorna
Casa Contorna

9,1 / 10 (94 hodnocení)

Casa Contorna se nachází v Agullu, 30 km od Congost de Montrebei, a nabízí ubytování s klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s bidetem, sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Lleida-Alguaire je to 58 km.

CASA CAMINER
CASA CAMINER

9,1 / 10 (56 hodnocení)

V ubytování CASA CAMINER máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA CAMINER se nachází v Agullu, 30 km od Congost de Montrebei, a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je sporák, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Lleida-Alguaire je to 58 km.

Casa Ros
Casa Ros

9 / 10 (121 hodnocení)

Casa Ros se nachází v Agullu, 30 km od Congost de Montrebei. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s jídelním stolem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon. Hosté si mohou vychutnat à la carte nebo kontinentální snídani. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Lleida-Alguaire je to 57 km.