Ubytování ve městě Aguilera

Město Aguilera se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aguilera nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aguilera

Casa Rural La Charolesa
Casa Rural La Charolesa

9,6 / 10 (45 hodnocení)

Casa Rural La Charolesa se nachází ve městě Aguilera a nabízí terasu. Tento prázdninový dům má gril a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 4 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 167 km.

Casa rural La Antigua Vaqueria
Casa rural La Antigua Vaqueria

9,4 / 10 (72 hodnocení)

Casa rural La Antigua Vaqueria se nachází ve městě Aguilera a nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a bowling a využívat neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má herní konzoli, kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 4 koupelny se sprchou a vířivkou. K dispozici jsou také 4 koupelny s vanou a bezplatnými toaletními potřebami. Ložní prádlo a ručníky jsou zahrnuty v ceně. Hosté mohou využívat vířivku. K dispozici je sluneční terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Casa rural La Antigua Vaqueria stojí 167 km od letiště Logroño-Agoncillo. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Tierras de Aguilera
Tierras de Aguilera

8,6 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Tierras de Aguilera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tierras de Aguilera se nachází ve městě Aguilera a nabízí zahradu a sdílený lounge. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 5 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 168 km.