Ubytování ve městě Agramunt

Město Agramunt se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Agramunt nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Agramunt

Cal Viladot
Cal Viladot

9,6 / 10 (53 hodnocení)

V ubytování Cal Viladot máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Viladot se nachází v Agramuntu a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a bankomat. 28 km od města Balaguer. Prázdninový dům má 6 ložnic, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny s vanou. Hosté mohou využívat vířivku. Cal Viladot má také zahradu a dětské hřiště. Ubytování je vzdálené 35 km od obce Rocallaura a 29 km od města Ponts. Cal Viladot stojí 79 km od letiště Lleida-Alguaire.

Hotel Restaurante Blanc I Negre 2
Hotel Restaurante Blanc I Negre 2

7,6 / 10 (421 hodnocení)

V ubytování Hotel Restaurante Blanc I Negre 2 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Restaurante Blanc se nachází 34 km od kláštera Valbona de les Monges. I Negre 2 nabízí 3hvězdičkové ubytování v Agramuntu, terasu, restauraci a bar. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Pokoje mají šatní skříň. Hotel Restaurante Blanc I Negre 2 poskytuje pokoje s klimatizací a TV. Každé ráno se podává snídaně à la carte. Na letiště Lleida-Alguaire je to 75 km.