Ubytování ve městě Aduna

Město Aduna se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aduna nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aduna

Albergue Uztartza
Albergue Uztartza

8,7 / 10 (20 hodnocení)

Albergue Uztartza se nachází v Aduně a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Hostel se nachází asi 17 km od promenády La Concha a soch Peine del Viento. Ubytování je nekuřácké a leží 17 km od lanovky Monte Igueldo. Všechny pokoje mají sdílenou koupelnu se sprchou a některé také výhled na hory. Albergue Uztartza podává každé ráno snídani à la carte. V Aduně a okolí se můžete věnovat pěší turistice. Albergue Uztartza stojí 18 km od Monte Iguelda a 20 km od divadla Victoria Eugenia. Na letiště San Sebastián je to 32 km.

Apartamento Zabale
Apartamento Zabale

8,3 / 10 (16 hodnocení)

Apartamento Zabale se nachází 17 km od lanovky Monte Igueldo a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Apartamento Zabale stojí 18 km od promenády La Concha a soch Peine del Viento. Na letiště San Sebastián je to 33 km.