Ubytování ve městě Ador

Město Ador se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ador nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ador

Corazon de la safor, Ador
Corazon de la safor, Ador

10 / 10 (6 hodnocení)

Ubytování se nachází v Adoru, 41 km od autobusového nádraží Denia, 42 km od hradu Denia a 48 km od El Montgó. Corazon de la saforApartmán Ador nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Valencia je to 82 km.

Apartamento en sol, Ador
Apartamento en sol, Ador

9,6 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Apartamento en sol, Ador máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento en sol, Ador nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 41 km od autobusového nádraží Denia. Apartmán je vzdálený 42 km od hradu Denia a 48 km od hory El Montgó. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Valencia je to 82 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural Josep
Casa Rural Josep

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Casa Rural Josep se nachází přibližně 42 km od autobusového nádraží Denia a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Tento prázdninový dům se nachází 42 km od hradu Denia a 49 km od hory El Montgó. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Valencia je to 83 km.

Alojamento turistico Perla
Alojamento turistico Perla

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Alojamento turistico Perla se nachází v Adoru a nabízí sezónní venkovní bazén, restauraci, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 42 km od autobusového nádraží Denia. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Alojamento turistico Perla stojí 42 km od hradu Denia a 49 km od hory El Montgó. Na letiště ve Valencii je to 82 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Pedraviva
Pedraviva

9 / 10 (4 hodnocení)

Pedraviva je vila s terasou a venkovním bazénem v Adoru. 75,6 km od Benidormu. Apartmán má posezení, jídelní kout a kuchyň s myčkou nádobí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani TV. Pedraviva stojí 8 km od města Gandía a 58,6 km od Calpe. Letiště Valencia leží 87 km daleko.

Mar, Sol y Montaña With Airco
Mar, Sol y Montaña With Airco

8,9 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Mar, Sol y Montaña With Airco máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mar y Montaña With Airco se nachází v Adoru, 43 km od autobusového nádraží Denia a 43 km od hradu Denia. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. El Montgó leží 50 km od apartmánu. Mar y Montaña With Airco stojí 85 km od letiště Valencia.

Llumicel
Llumicel

8,6 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování Llumicel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tato vila se nachází v Adoru ve Valencii, 75 km od Benidormu. Nabízí terasu a venkovní bazén. Apartmán má posezení, jídelní kout a kuchyň s myčkou nádobí. K dispozici je TV a CD přehrávač. K dispozici jsou 2 koupelny s vanou a bidetem. Llumicel stojí 8 km od města Gandía a 58 km od Calpe. Na letiště Valencia je to 86 km.

Monte Corona
Monte Corona

8,4 / 10 (14 hodnocení)

Monte Corona se nachází v Adoru a nabízí venkovní bazén, zahradu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat windsurfingu a rybaření. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. K dispozici jsou také 2 koupelny se sprchou a fénem, ručníky a ložní prádlo. K dispozici je také vířivka. Monte Corona stojí 43 km od autobusového nádraží a hradu Denia. Na letiště ve Valencii je to 85 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Awesome Home In Ador With Wifi, Private Swimming Pool And Outdoor Swimming Pool
Awesome Home In Ador With Wifi, Private Swimming Pool And Outdoor Swimming Pool

Nice Home Ubytování 3 Bedrooms And Outdoor Swimming Pool se nachází v Adoru, 43 km od autobusového nádraží Denia a 44 km od hradu Denia. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Na letiště Valencia je to 86 km.