Ubytování ve městě Acebuchal

Město Acebuchal se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Acebuchal nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Acebuchal

CASA RURAL Celeste n1 n2 frigiliana
CASA RURAL Celeste n1 n2 frigiliana

10 / 10 (6 hodnocení)

CASA RURAL Celeste n1 n2 frigiliana se nachází v Acebuchalu a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a grilem. Chata má terasu, výhled na hory, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Letiště Malaga je ve vzdálenosti 75 km.

Charming Villa in Frigiliana with Private Garden
Charming Villa in Frigiliana with Private Garden

8 / 10 (24 hodnocení)

Charming Villa in Frigiliana with Private Garden se nachází v Acebuchalu a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. La Herradura je vzdálená 19 km. Vila má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila má také terasu. Charming Villa in Frigiliana with Private Garden nabízí zahradu, gril a venkovní bazén. Ubytování je vzdálené 14 km od města Nerja a 35 km od města Almuñécar. Charming Villa in Frigiliana with Private Garden stojí 78 km od letiště Malaga.

Nice home in Cmpeta with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Nice home in Cmpeta with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Nice home in Cmpeta with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool se nachází v Acebuchalu. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 4 koupelny se sprchou. Na letiště Malaga je to 72 km.

Awesome Home In Frigiliana With 7 Bedrooms, Wifi And Private Swimming Pool
Awesome Home In Frigiliana With 7 Bedrooms, Wifi And Private Swimming Pool

Úžasný domov Ubytování Wifi And Private Swimming Pool se nachází v obci Acebuchal a nabízí 7 ložnic. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 5 koupelen se sprchou a fénem. Nechybí ani TV. Na letiště Malaga je to 73 km.