Ubytování ve městě Abionzo

Město Abionzo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Abionzo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Abionzo

Casa Rural Costalisa
Casa Rural Costalisa

9,7 / 10 (27 hodnocení)

Casa Rural Costalisa se nachází v Abionzu, pouhých 35 km od přístavu Santander, a nabízí zahradu, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. V okolí se můžete věnovat potápění, rybaření a kulečníku. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny s vířivkou. K dispozici je také posezení a 2 koupelny s vanou. K dispozici je také gril. V okolí se lze věnovat pěší turistice a lyžování a na místě je k dispozici celá řada vodních sportů a lyžařská škola. Casa Rural Costalisa stojí 36 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 31 km.

Casa Rural La Charruca
Casa Rural La Charruca

9,2 / 10 (72 hodnocení)

Casa Rural La Charruca se nachází v Abionzu v Kantábrii, 34 km od přístavu Santander. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. K dispozici je také vířivka a vířivka. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Casa Rural La Charruca nabízí vířivku. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Casa Rural La Charruca stojí 35 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 30 km.

Casa Rural Juntana
Casa Rural Juntana

9,2 / 10 (57 hodnocení)

Casa Rural Juntana se nachází asi 34 km od přístavu Santander a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 6 ložnic, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 35 km od Puerto Chico a 36 km od festivalového paláce Santander. Casa Rural Juntana leží 30 km od letiště Santander.

Casa Rural El Cartero
Casa Rural El Cartero

9,2 / 10 (19 hodnocení)

Casa Rural El Cartero se nachází v Abionzu, pouhých 34 km od přístavu Santander, a nabízí ubytování s terasou, restaurací, barem a bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Apartmán má 3 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Casa Rural El Cartero má také dětské hřiště. Na místě je k dispozici celá řada vodních sportů a v okolí se můžete věnovat cyklistice. Casa Rural El Cartero stojí 35 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 30 km.

Casuca Pico Jiniro
Casuca Pico Jiniro

9,1 / 10 (28 hodnocení)

Casuca Pico Jiniro se nachází v Abionzu, 34 km od přístavu Santander, 36 km od Puerto Chica a festivalového paláce Santander, a nabízí zahradu a gril. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Farma má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Ubytování je vzdálené 38 km od paláce La Magdalena a poloostrova Magdalena. Casuca Pico Jiniro leží 30 km od letiště Santander.