Ubytování ve městě Abella

Město Abella se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Abella nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Abella

Casa Rural con Jacuzzi junto a Camprodon.
Casa Rural con Jacuzzi junto a Camprodon.

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural con Jacuzzi junto a Camprodon se nachází 24 km od Col d'Ares. Nabízí ubytování v Abelle s vířivkou. Nabízí výhled na řeku a bezplatné Wi-Fi. Chata má balkon, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat lyžování. Chata stojí 22 km od lyžařského střediska Vallter 2000 a 36 km od muzea Garrotxa. Na letiště Girona-Costa Brava je to 98 km.

Casa Jou
Casa Jou

9,8 / 10 (55 hodnocení)

Casa Jou se nachází v Abella de la Conca. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Letiště Andorra-La Seu d'Urgell je vzdálené 70 km.

Cal Martí
Cal Martí

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Cal Martí se nachází v Abella de la Conca. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 4 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén a v okolí se věnovat pěší turistice. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je 67 km daleko.

El carrero
El carrero

9,1 / 10 (163 hodnocení)

El carrero se nachází v obci Abella v Katalánsku, 50 km od lyžařského střediska Vall de Núria. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. El carrero nabízí prodej skipasů. Ubytování je vzdálené 24 km od Col d'Ares a 21 km od lyžařského střediska Vallter 2000. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 98 km.

Abella Climb Eco Refugio
Abella Climb Eco Refugio

8,6 / 10 (22 hodnocení)

Abella Climb Eco Refugio se nachází v obci Abella de la Conca v Katalánsku a nabízí balkon. Tento prázdninový dům nabízí zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Každé ráno se podává kontinentální nebo vegetariánská snídaně formou bufetu. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Hosté mohou využívat saunu. Letiště Andorra-La Seu d'Urgell je vzdálené 70 km.