Ubytování ve městě Abánades

Město Abánades se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Abánades nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Abánades

Casas Rurales Los Ánades
Casas Rurales Los Ánades

9,5 / 10 (14 hodnocení)

Casas Rurales Los Ánades je komplex prázdninových domů v Abánades, pouhých 12 km od přírodních parků Alto Tajo a Barranco del Río Dulce. Každý vytápěný prázdninový dům má 4 ložnice a 2 koupelny se sprchou a fénem. V kuchyni je sporák, kávovar, toustovač, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba a myčka nádobí. Součástí komplexu je restaurace, bar, sauna a zahrada. Na požádání je k dispozici služba praní a žehlení prádla. Město Gárgoles de Abajo je vzdálené 12 km a k jezeru Entrepeñas dojedete autem za 45 minut. Středověká města Medinaceli a Sigüenza jsou vzdálená 40 minut jízdy.

Hotel Rural & Spa Los Ánades
Hotel Rural & Spa Los Ánades

9,2 / 10 (153 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural & Spa Los Ánades máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Rural & Spa Los Ánades se nachází na venkově v Guadalajaře a nabízí rozlehlé zahrady, posilovnu a minigolf.Přírodní rezervace Alto Tajo je vzdálená 12 km. Pokoje jsou elegantně zařízené v tradičním venkovském stylu a vyznačují se odhalenými dřevěnými trámy a kamennými zdmi. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou, topení a minibar. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby, pantofle, fén a župan. Hosté si mohou zahrát kulečník a šipky nebo si zdarma půjčit kolo a prozkoumat okolí. Wellness centrum s vířivkou je k dispozici za příplatek. V restauraci se podávají tradiční domácí jídla, přičemž na požádání lze zajistit stravování pro speciální dietní potřeby. Ve všech společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.