Ubytování ve městě A Bana

Město A Bana se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě A Bana nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě A Bana

Casa do Peto
Casa do Peto

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Casa do Peto se nachází v obci A Bana, 31 km od kongresového centra Santiago de Compostela, 24 km od kampusu Universitario Sur a 25 km od parku Alameda. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště. Katedrála Santiago de Compostela je vzdálená 25 km a Point View 28 km. Tento prázdninový dům má 6 ložnic, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Prázdninový dům stojí 25 km od náměstí Plaza Roja a paláce Raxoi. Na letiště Santiago de Compostela je to 39 km.

Casa de la Pradera
Casa de la Pradera

9,5 / 10 (31 hodnocení)

Casa de la Pradera se nachází v obci A Bana a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 23 km od katedrály Santiago de Compostela. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Prázdninový dům stojí 25 km od vyhlídky a 29 km od kongresového centra Santiago de Compostela. Na letiště Santiago de Compostela je to 37 km.

Pazo de Ceilán
Pazo de Ceilán

Pazo de Ceilán se nachází v obci A Bana a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. 22 km od katedrály Santiago de Compostela. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má balkon s výhledem do zahrady, 7 ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Vila stojí 24 km od vyhlídky a 28 km od kongresového centra Santiago de Compostela. Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 36 km.