Ubytování ve městě Villanova dʼAsti

Město Villanova dʼAsti se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Villanova dʼAsti nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villanova dʼAsti

MarMolí
MarMolí

9,8 / 10 (10 hodnocení)

MarMolí se nachází ve Villanova dʼAsti, 27 km od stanice metra Lingotto a 28 km od turínského výstaviště, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizaci, společný lounge a zahradu.Tento prázdninový dům nabízí bezplatné soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Appartamento Beatrice
Appartamento Beatrice

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Appartamento Beatrice se nachází asi 29 km od stanice metra Lingotto a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

La Tana dei Sognatori - appartamenti con giardino
La Tana dei Sognatori - appartamenti con giardino

9,4 / 10 (17 hodnocení)

La Tana dei Sognatori - appartamenti con giardino se nachází ve Villanova dʼAsti v regionu Piemont, 28 km od stanice metra Lingotto, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, gril, bezplatná jízdní kola a bezplatné soukromé parkoviště.

Appartamento Lucia
Appartamento Lucia

9,1 / 10 (19 hodnocení)

Appartamento Lucia se nachází ve Villanova dʼAsti, 29 km od stanice metra Lingotto a 29 km od turínského výstaviště, a nabízí zahradu a výhled do zahrady.Tento apartmán nabízí bezplatné soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci.

TENUTA VALMINIER
TENUTA VALMINIER

8,7 / 10 (46 hodnocení)

TENUTA VALMINIER se nachází ve Villanova dʼAsti, 29 km od stanice metra Lingotto, a nabízí ubytování s restaurací, bezplatné soukromé parkoviště, bar a zahradu.Nemovitost se nachází 30 km od turínského výstaviště, 32 km od vlakového nádraží Porta Nuova a 32 km od stanice metra Porta Nuova.Ubytování je vzdálené 34 km od stanice metra Porta Susa a 35 km od vlakového nádraží Porta Susa.