Ubytování ve městě Villa

Město Villa se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Villa nabízíme 24 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villa

Nel Verde
Nel Verde

9,9 / 10 (17 hodnocení)

Nel Verde se nachází 19 km od hradu Castello della Manta a nabízí ubytování s balkonem a výhledem na hory. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

MarMolí
MarMolí

9,8 / 10 (10 hodnocení)

MarMolí se nachází ve Villanova dʼAsti, 27 km od stanice metra Lingotto a 28 km od turínského výstaviště, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizaci, společný lounge a zahradu.Tento prázdninový dům nabízí bezplatné soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Binario 9 3/4
Binario 9 3/4

9,7 / 10 (19 hodnocení)

Binario 9 3/4 se nachází asi 22 km od hradu Castello della Manta a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Stojí 41 km od Polytechnické univerzity v Turíně a nabízí bezplatné Wi-Fi a úschovnu zavazadel.

Casa Bella Vista
Casa Bella Vista

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Casa Bella Vista se nachází v obci Villar San Costanzo, 19 km od hradu Castello della Manta, a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, službu hlídání dětí a turistické informace. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

La Terra Buona guest house
La Terra Buona guest house

9,6 / 10 (29 hodnocení)

Penzion La Terra Buona se nachází ve Villa San Secondo, 39 km od Alessandrie, a nabízí sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi.

Residence Joy Center
Residence Joy Center

9,6 / 10 (23 hodnocení)

Residence Joy Center se nachází ve městě Villar Pellice, 44 km od hradu Castello della Manta, a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Vecchia, ma Moderna
Casa Vecchia, ma Moderna

9,6 / 10 (19 hodnocení)

Casa Vecchia, ma Moderna se nachází v obci Villar Perosa v regionu Piemont a nabízí balkon. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 2012, 48 km od turínské výstaviště a stanice metra Lingotto.

Appartamento Beatrice
Appartamento Beatrice

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Appartamento Beatrice se nachází asi 29 km od stanice metra Lingotto a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

Albergo della Ceramica
Albergo della Ceramica

9,5 / 10 (368 hodnocení)

Albergo della Ceramica sídlí v budově bývalé továrny na keramiku v centru obce Villanova Mondovi. Do obcí Cuneo, Mondolè Ski a Langhe dojedete za pouhých 20 minut. Všechny pokoje mají bezplatný internet a LCD TV s programy Sky Vision Gold.

Come a casa
Come a casa

9,4 / 10 (37 hodnocení)

Come a casa se nachází ve Villastellone. 44 km od Asti. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

La Tana dei Sognatori - appartamenti con giardino
La Tana dei Sognatori - appartamenti con giardino

9,4 / 10 (17 hodnocení)

La Tana dei Sognatori - appartamenti con giardino se nachází ve Villanova dʼAsti v regionu Piemont, 28 km od stanice metra Lingotto, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, gril, bezplatná jízdní kola a bezplatné soukromé parkoviště.

Loft
Loft "Le Rosier"

9,3 / 10 (36 hodnocení)

Loft "Le Rosier" se nachází v obci Villar Perosa v regionu Piemont a nabízí zahradu. Do Turína je to 49 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

CASA BART, Bike and Outdoor Hospitality
CASA BART, Bike and Outdoor Hospitality

9,3 / 10 (21 hodnocení)

CASA BART, Bike and Outdoor Hospitality se nachází v obci Villar San Costanzo, 23 km od hradu Castello della Manta, a nabízí ubytování s fitness centrem, bezplatným soukromým parkovištěm a zahradou. Nabízí rodinné pokoje a sluneční terasu. Výhled směřuje do zahrady.

B&B LA DEA LUMACA
B&B LA DEA LUMACA

9,2 / 10 (129 hodnocení)

B&B LA DEA LUMACA se nachází v obci Villareggia a nabízí ubytování s výhledem do zahrady. 38 km od Camina. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Locanda Cà Del Pian
Locanda Cà Del Pian

9,2 / 10 (72 hodnocení)

Locanda Cà Del Pian se nachází v obci Villanova Mondovì a nabízí bazén, restauraci, zahradu, výhled do zahrady a ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Appartamento Lucia
Appartamento Lucia

9,1 / 10 (19 hodnocení)

Appartamento Lucia se nachází ve Villanova dʼAsti, 29 km od stanice metra Lingotto a 29 km od turínského výstaviště, a nabízí zahradu a výhled do zahrady.Tento apartmán nabízí bezplatné soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci.

Agriturismo Villa Bordone
Agriturismo Villa Bordone

9 / 10 (78 hodnocení)

Agriturismo Villa Bordone se nachází v obci Villafranca d'Asti a nabízí exkluzivní a intenzivní agroturistický zážitek a klid soukromé oblasti, která je v kontaktu s přírodou.

Locazione Turistica Bricco delle Rondini
Locazione Turistica Bricco delle Rondini

9 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica Bricco delle Rondini se nachází v obci Villata, 42 km od turínského výstaviště a 45 km od vlakového nádraží Porta Nuova. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV. 41 km od stanice metra Lingotto. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

TENUTA VALMINIER
TENUTA VALMINIER

8,7 / 10 (46 hodnocení)

TENUTA VALMINIER se nachází ve Villanova dʼAsti, 29 km od stanice metra Lingotto, a nabízí ubytování s restaurací, bezplatné soukromé parkoviště, bar a zahradu.Nemovitost se nachází 30 km od turínského výstaviště, 32 km od vlakového nádraží Porta Nuova a 32 km od stanice metra Porta Nuova.Ubytování je vzdálené 34 km od stanice metra Porta Susa a 35 km od vlakového nádraží Porta Susa.

Hotel Villa Cinzia
Hotel Villa Cinzia

8 / 10 (152 hodnocení)

Hotel Villa Cinzia je ve vzdálenosti 10 minut jízdy od lyžařského areálu Lurisia a lázní Terme di Lurisia. Nabízí bezplatné připojení k internetu, bezplatné parkování a restauraci, která podává tradiční pokrmy oblasti Piedmont.

Locazione Turistica Marina - TNT100
Locazione Turistica Marina - TNT100

8 / 10 (2 hodnocení)

Locazione Turistica Marina - TNT100 se nachází v obci Villalvernia v regionu Piemont a nabízí zahradu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště.

Chez Serena
Chez Serena

7,6 / 10 (34 hodnocení)

Chez Serena se nachází v obci Villafranca Piemonte, 22 km od hradu Castello della Manta, a nabízí sdílený lounge, bezplatné soukromé parkoviště, zahradu a terasu. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a sdílená kuchyň.

Holiday Home Villa Poss
Holiday Home Villa Poss

6 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Villa Poss nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi ve vile, 42 km od golfového klubu Serravalle a 6,4 km od Volpeda. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Amazing apartment in Sanremo IM with Internet and 1 Bedrooms
Amazing apartment in Sanremo IM with Internet and 1 Bedrooms

Úžasný byt v San Remo IM s internetem a 1 ložnicí se nachází ve vile San Secondo.39 km od Alessandrie.