Ubytování ve městě Vico dʼElsa

Město Vico dʼElsa se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Vico dʼElsa nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vico dʼElsa

Think Green
Think Green

9,6 / 10 (24 hodnocení)

Think Green se nachází ve Vico dʼElsa, 35 km od náměstí Piazza Matteotti a 39 km od náměstí Piazza del Campo, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci.

Locazione Turistica Casa Mori
Locazione Turistica Casa Mori

9 / 10 (2 hodnocení)

Locazione Turistica Casa Mori se nachází ve Vico dʼElsa, 30 km od náměstí Piazza Matteotti, 42 km od paláce Pitti a 42 km od paláce Strozzi, a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.Tento prázdninový dům má soukromý bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Podere Villetta
Podere Villetta

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Podere Villetta se nachází ve Vico dʼElsa v Toskánsku, 31 km od náměstí Piazza Matteotti a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, sezónním venkovním bazénem a neplaceným soukromým parkovištěm.

Casa Cipressi
Casa Cipressi

8 / 10 (24 hodnocení)

Casa Cipressi se nachází na kopcích Chianti a nabízí soukromou zařízenou zahradu s bazénem a malým rybníkem. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Villa Vanna - Certaldo
Villa Vanna - Certaldo

Villa Vanna - Certaldo se nachází ve Vico dʼElsa a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady.Nachází se 30 km od náměstí Piazza Matteotti a nabízí zahradu a bezplatné soukromé parkoviště.