Ubytování ve městě Vaiano

Město Vaiano se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Vaiano nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vaiano

LOFT 66
LOFT 66

9,5 / 10 (28 hodnocení)

LOFT 66 se nachází v obci Vaiano, 30 km od kostela Santa Maria Novella. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Hotel stojí 30 km od kongresového centra Fortezza da Basso, 31 km od paláce Strozzi a 32 km od kostela sv. Marka ve Florencii. Všechny pokoje mají terasu s výhledem na hory.

L'angolo di Ari
L'angolo di Ari

9,5 / 10 (13 hodnocení)

L'angolo di Ari se nachází v obci Vaiano, 30 km od kostela Santa Maria Novella a kongresového centra Fortezza da Basso. Nabízí fitness centrum a výhled na hory. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa con Piscina privata - Vista panoramica - 7 ROOMS - 15 GUESS
Villa con Piscina privata - Vista panoramica - 7 ROOMS - 15 GUESS

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Ubytování se nachází ve městě Vaiano, 28 km od kostela Santa Maria Novella a kongresového centra Fortezza da Basso. Villa con Piscina privata - Vista panoramica - 7 ROOMS - 15 GUESS nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené asi 29 km od paláce Strozzi, 30 km od kostela sv. Marka ve Florencii a 30 km od galerie Accademia. Penzion má rodinné pokoje.

Fienile di Fabio
Fienile di Fabio

9 / 10 (1 hodnocení)

Fienile di Fabio se nachází ve Vaianu a nabízí soukromý bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casale La Quercia - Tuscany country house
Casale La Quercia - Tuscany country house

8 / 10 (52 hodnocení)

Casale La Quercia - Tuscany country house se nachází v obci Vaiano, 33 km od kostela Santa Maria Novella a kongresového centra Fortezza da Basso. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.