Ubytování ve městě Vaglia

Město Vaglia se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Vaglia nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vaglia

Mamma Laura
Mamma Laura

9,5 / 10 (54 hodnocení)

Mamma Laura se nachází ve Vagliagli, pouhých 15 km od náměstí Piazza del Campo, a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Babbo Rino
Babbo Rino

9,5 / 10 (39 hodnocení)

Babbo Rino se nachází ve Vagliagli, pouhých 15 km od náměstí Piazza del Campo, a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo Oliviera Winery & Hiking
Agriturismo Oliviera Winery & Hiking

9,2 / 10 (472 hodnocení)

Agriturismo Oliviera Winery & Tourism se nachází ve Vagliagli, 12 km od náměstí Piazza del Campo a 31 km od náměstí Piazza Matteotti. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

Villa Storica in Esclusiva con piscina
Villa Storica in Esclusiva con piscina

9 / 10 (4 hodnocení)

Villa Storica se nachází ve Florencii, přibližně 17 km od kostela sv.Marka, a nabízí výhled na bazén, restauraci, sezónní venkovní bazén a zahradu.Vila má také vlastní bazén.

Bella Vista
Bella Vista

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Bella Vista se nachází ve Vagliagli a nabízí sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Borgo Carpineto
Borgo Carpineto

8,6 / 10 (352 hodnocení)

Borgo Carpineto se nachází ve Vagliagli a nabízí výhled do zahrady, bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge, zahradu, masáže a gril. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

L'Aiolina
L'Aiolina

8,5 / 10 (42 hodnocení)

L'Aiolina se nachází ve Vagliagli, 18 km od Sieny, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Casa in pietra
Casa in pietra

8,4 / 10 (11 hodnocení)

Casa in pietra se nachází ve Vagliagli v Toskánsku a nabízí balkon.Tento prázdninový dům je vzdálený 48 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet.

Florence Country Residence
Florence Country Residence

8,3 / 10 (89 hodnocení)

Florence Country Residence se nachází ve Vaglii a nabízí zahradu s venkovním bazénem a grilem. Volný Ve všech prostorách je dostupné Wi-Fi.

La Terrazza
La Terrazza

8 / 10 (23 hodnocení)

La Terrazza se nachází ve městě Vaglia, 14 km od kostela San Marco ve Florencii a galerie Accademia, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 14 km od kongresového centra Fortezza da Basso a 15 km od náměstí Piazza del Duomo di Firenze.

Albergo Padellino
Albergo Padellino

7,5 / 10 (307 hodnocení)

Albergo Padellino se nachází uprostřed přírody v zahradě a nabízí pokoje s vlastní koupelnou a tradiční restauraci. Nabízí bohatou snídani a nachází se přímo naproti vlakovému nádraží Vaglia.