Ubytování ve městě Ulignano

Město Ulignano se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Ulignano nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ulignano

Villa la Catena
Villa la Catena

10 / 10 (6 hodnocení)

Villa la Catena se nachází v obci Ulignano v Toskánsku a nabízí zahradu. 49 km od Montecatini Terme. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Podere La Terminella
Podere La Terminella

Podere La Terminella se nachází v obci Ulignano, 44 km od vesnice Acqua, a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu.

Apartment Le Viole
Apartment Le Viole

Apartment Le Viole nabízí ubytování v obci Ulignano, 50 km od vlakového nádraží Siena. Ubytování je vzdálené 46 km od Acqua Village a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment I Gigli
Apartment I Gigli

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartment I Gigli nabízí ubytování v obci Ulignano, 50 km od vlakového nádraží Siena. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Appartamento L'olivo - Ripabella
Appartamento L'olivo - Ripabella

7 / 10 (7 hodnocení)

Appartamento L'olivo - Ripabella se nachází v obci Ulignano a nabízí venkovní bazén, fitness centrum, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Le Rose
Le Rose

Le Rose nabízí ubytování v obci Ulignano, 50 km od vlakového nádraží Siena. Nachází se 46 km od Acqua Village a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.