Ubytování ve městě Tortona

Město Tortona se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Tortona nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tortona

Agriturismo Azienda Agricola Mombisaggio
Agriturismo Azienda Agricola Mombisaggio

8,9 / 10 (15 hodnocení)

Agriturismo Azienda Agricola Mombisaggio se nachází v Tortoně, 20 km od golfového klubu Serravalle, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a přístupem do zahrady.

Hotel Motel 2
Hotel Motel 2

8,6 / 10 (302 hodnocení)

Hotel Motel 2 se nachází u hlavní státní silnice vedoucí do Tortony a nabízí bezplatné parkování a Wi-Fi zdarma. Personál recepce je k dispozici 24 hodin denně.

Albergo Residence Perosi
Albergo Residence Perosi

8,4 / 10 (208 hodnocení)

Tento hotel nabízí bezplatné Wi-Fi a nachází se v Piemontském městě Tortona, na úpatí Ligurských Apenin. Albergo Residence Perosi nabízí apartmány s plně vybaveným kuchyňským koutem.

Villa Viola
Villa Viola

8,4 / 10 (174 hodnocení)

Villa Viola sídlí v secesní budově z 19. století na kopci, 1 km od svatyně Madonna della Guardia. Všechny pokoje mají vysoké stropy a parkování je zdarma.

Lalla's Central Apartment
Lalla's Central Apartment

7,4 / 10 (8 hodnocení)

Lalla's Central Apartment se nachází v Tortoně v Piemontu a nabízí balkon a výhled na město. 15 km od Salice Terme. Nabízí výhled do zahrady.

Albergo Cavallino
Albergo Cavallino

7,3 / 10 (258 hodnocení)

Albergo Cavallino se nachází v historickém centru města Tortona, 400 metrů od vlakového nádraží a katedrály. Nabízí 2 restaurace a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi.