Ubytování ve městě Torri

Město Torri se nachází v regionu Abruzzo ve státě Itálie. Celkově ve městě Torri nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torri

appartamento turistico il colle del nibbio
appartamento turistico il colle del nibbio

9,4 / 10 (29 hodnocení)

B&b il colle del nibbio se nachází v Torricella Peligna a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Všechny pokoje mají satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Pokoje mají terasu.

La Vedetta Alpina
La Vedetta Alpina

8,8 / 10 (19 hodnocení)

La Vedetta Alpina se nachází ve městě Torricella Peligna, 10 km od národního parku Majella. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování a výhledem na hory.

Agriturismo Persichitti
Agriturismo Persichitti

8,7 / 10 (56 hodnocení)

Agriturismo Persichitti se nachází v obci Torricella Peligna a nabízí bezplatné Wi-Fi, bezplatné půjčení jízdních kol, bar a sdílený salonek.

Il Monte Farmhouse
Il Monte Farmhouse

8,7 / 10 (16 hodnocení)

Il Monte Farmhouse se nachází v Torricella Peligna a nabízí restauraci, sezónní venkovní bazén, tenisový kurt, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Casa vacanze Monti della Laga
Casa vacanze Monti della Laga

7 / 10 (9 hodnocení)

Casa vacanze Monti della Laga se nachází v Torricella Sicura a nabízí zahradu, gril a terasu. 34 km od Giulianovy. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

HOTEL CONCORDE
HOTEL CONCORDE

HOTEL CONCORDE se nachází v Torri, 19 km od náměstí Piazza del Popolo, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. Všechny pokoje v tomto 3hvězdičkovém hotelu mají výhled do zahrady a hosté mohou využívat zahradu a gril. Nabízí noční klub a nepřetržitě otevřenou recepci.