Ubytování ve městě Tolmezzo

Město Tolmezzo se nachází v regionu Friuli Venezia Giulia ve státě Itálie. Celkově ve městě Tolmezzo nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tolmezzo

Ca d'Ada
Ca d'Ada

9,4 / 10 (47 hodnocení)

Ca d'Ada se nachází v Tolmezzu, pouhých 10 km od lázní Terme di Arta, a nabízí ubytování s výhledem na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Sídlí v budově z roku 2012, 4,1 km od Chiaulisu a 5 km od Intissans.

Casa di ALICE
Casa di ALICE

9,4 / 10 (40 hodnocení)

Ubytování se nachází v Tolmezzu, 9,1 km od lázní Terme di Arta, 48 km od stadionu Friuli a 1,5 km od Càneva.Casa di ALICE nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

B&B La Gerla Blu
B&B La Gerla Blu

9,1 / 10 (67 hodnocení)

Všechny pokoje v La Gerla Blu mají balkon s výhledem na hory a rustikální dřevěný nábytek, bezplatné Wi-Fi a minibar. Budova se zahradou stojí v obci Verzegnis, 5 km od centra Tolmezza.

Al Fogolâr Rooms & Osteria
Al Fogolâr Rooms & Osteria

8,8 / 10 (537 hodnocení)

Hotel Al Fogolar se nachází v centru města Verzegnis a nabízí kombinaci moderního a klasického interiéru. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi.

Albergo Diffuso Tolmezzo
Albergo Diffuso Tolmezzo

8,6 / 10 (162 hodnocení)

Albergo Diffuso Tolmezzo nabízí apartmány a prázdninové domy na různých místech ve městě Tolmezzo, některé s balkonem a výhledem na hory. Wi-Fi je zdarma dostupné v hlavní budově.

Albergo Roma
Albergo Roma

8,3 / 10 (751 hodnocení)

Albergo Roma se nachází v centru Tolmezza na náměstí Piazza 20 Settembre a nabízí pokoje/apartmány s dřevěnou podlahou, kabelovým internetovým připojením zdarma a bezplatným minibarem. Každé ráno se podává kontinentální snídaně.

Albergo La Rosa
Albergo La Rosa

5,8 / 10 (63 hodnocení)

Albergo La Rosa se nachází v Tolmezzu, 8,2 km od lázní Terme di Arta, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. 49 km od stadionu Friuli a 2,3 km od Càneva. Nabízí lyžárnu a zahradu. Nabízí výhled do zahrady, terasu, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.