Ubytování ve městě Tavernerio

Město Tavernerio se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Tavernerio nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tavernerio

Residence Rossini
Residence Rossini

9,9 / 10 (31 hodnocení)

Residence Rossini se nachází v Taverneriu, jen 4,6 km od golfového klubu Circolo Golf Villa d'Este. Nabízí sezónní venkovní bazén, bar a sdílenou kuchyň. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

GrigioPerla
GrigioPerla

9,7 / 10 (57 hodnocení)

GrigioPerla se nachází v Taverneriu, 4,6 km od vlakového nádraží Como Borghi a 5 km od baziliky San Fedele. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán se nachází 5,3 km od vlakového nádraží Como Lago a 5,4 km od baziliky Sant'Abbondio.

Verde Salvia Home
Verde Salvia Home

9,4 / 10 (14 hodnocení)

Verde Salvia Home se nachází v Taverneriu a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Villa Cuore
Villa Cuore

9,2 / 10 (272 hodnocení)

Villa Cuore se nachází v Taverneriu, 5,3 km od vlakového nádraží Como Borghi. Nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm a zahradou. Penzion se nachází asi 5,3 km od golfového hřiště Circolo Golf Villa d'Este a 5,7 km od baziliky San Fedele. Penzion má rodinné pokoje.

Al cervo tra i laghi
Al cervo tra i laghi

8,5 / 10 (190 hodnocení)

Al cervo má zahradu a terasu. n i laghi nabízí ubytování v Taverneriu s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Residence Campo Rotondo
Residence Campo Rotondo

8,2 / 10 (571 hodnocení)

Tato prostorná Residence Campo Rotondo se nachází na úpatí pohoří Lariane v Taverneriu a nabízí zahradu. Nabízí bezplatné Wi-Fi, kuchyň a neplacené soukromé parkoviště.