Ubytování ve městě Strassoldo

Město Strassoldo se nachází v regionu Friuli Venezia Giulia ve státě Itálie. Celkově ve městě Strassoldo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Strassoldo

Agriturismo San Gallo
Agriturismo San Gallo

9,3 / 10 (255 hodnocení)

Agriturismo San Gallo se nachází ve městě Strassoldo, 4,2 km od nákupního centra Palmanova Outlet Village a 30 km od stadionu Friuli. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a sezónním venkovním bazénem.

Locazione Turistica Villa Vitas - App-3
Locazione Turistica Villa Vitas - App-3

9 / 10 (12 hodnocení)

Locazione Turistica Villa Vitas - App-3 se nachází ve městě Strassoldo, 29 km od stadionu Friuli, 47 km od zámku Miramare a 48 km od zoo Parco Punta Verde. Klimatizované ubytování je vzdálené 3,5 km od nákupního centra Palmanova Outlet Village a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Locazione Turistica Villa Vitas - App- 4
Locazione Turistica Villa Vitas - App- 4

8,7 / 10 (12 hodnocení)

Locazione Turistica Villa Vitas - App- 4 se nachází ve městě Strassoldo, 29 km od stadionu Friuli, 47 km od zámku Miramare a 48 km od zoo Punta Verde. Klimatizované ubytování je vzdálené 3,5 km od nákupního centra Palmanova Outlet Village a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Locazione Turistica Casa del Ligustro
Locazione Turistica Casa del Ligustro

7 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica Casa del Ligustro se nachází ve městě Strassoldo v regionu Friuli Venezia Giulia a nabízí terasu. 3,7 km od nákupního centra Palmanova Outlet Village. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.