Ubytování ve městě Seccheto

Město Seccheto se nachází v regionu Elba ve státě Itálie. Celkově ve městě Seccheto nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Seccheto

Casevacanza Il Fosso dell'Albero
Casevacanza Il Fosso dell'Albero

8,4 / 10 (12 hodnocení)

Ubytování se nachází v Secchetu na ostrově Elba, nedaleko pláže Seccheto. Casevacanza Il Fosso dell'Albero nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Hotel La Stella
Hotel La Stella

8,3 / 10 (268 hodnocení)

Hotel La Stella se nachází u pláže v Secchetu na ostrově Elba. Hotel má panoramatickou terasu s výhledem na moře, zahradu a soukromou pláž. Na místě je k dispozici bar a neplacené soukromé parkoviště.

Le sirene
Le sirene

8,3 / 10 (23 hodnocení)

Le sirene se nachází v Secchetu, jen pár kroků od Spiaggia di Cavoli, a nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Rosa dei Venti
Rosa dei Venti

8,3 / 10 (4 hodnocení)

Rosa dei Venti se nachází v Secchetu a nabízí zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 8 km od Marina di Campo a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Sulla Valle di Seccheto
Sulla Valle di Seccheto

7 / 10 (2 hodnocení)

Sulla Valle di Seccheto se nachází v Secchetu, 400 metrů od pláže Seccheto a 1,2 km od Spiaggia di Cavoli, a nabízí výhled na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

La Terrazza a Seccheto Sul Mare
La Terrazza a Seccheto Sul Mare

6,2 / 10 (4 hodnocení)

La Terrazza a Seccheto Sul Mare se nachází v Secchetu a nabízí terasu. 8 km od přístavu Marciana.

Casa Magnolia
Casa Magnolia

Casa Magnolia se nachází v Secchetu a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Bilocale Seccheto Mare
Bilocale Seccheto Mare

5,3 / 10 (3 hodnocení)

Bilocale Seccheto Mare se nachází v Secchetu, 100 metrů od pláže Seccheto, necelý 1 km od Spiaggia di Cavoli a 2,1 km od pláže Fetovaia. Ubytování je vzdálené 22 km od lanovky Cabinovia Monte Capanne a 1,2 km od obce Cavoli.