Ubytování ve městě Sauze di Cesana

Město Sauze di Cesana se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Sauze di Cesana nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sauze di Cesana

Lodge Villa millefiori
Lodge Villa millefiori

10 / 10 (1 hodnocení)

Lodge Villa millefiori se nachází v Sauze di Cesana, 6,1 km od ulice Vialattea a 16 km od golfového hřiště Montgenèvre. Nabízí ubytování s kuchyňským koutem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Sestriere Colle je 11 km daleko a Sauze d'Oulx Jouvenceaux je 21 km daleko.

Casa Sestrieres Chalet Vialattea
Casa Sestrieres Chalet Vialattea

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Casa Sestrieres Chalet Vialattea se nachází asi 7,1 km od Sestriere Colle a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Villa millefiori new enter
Villa millefiori new enter

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa millefiori new enter se nachází v Sauze di Cesana, 11 km od Sestriere Colle a 21 km od Sauze d'Oulx Jouvenceaux. Nabízí ubytování s kuchyní. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Mansarda Simona by Holiday World
Mansarda Simona by Holiday World

Mansarda Simona by Holiday World se nachází v Sauze di Cesana a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování.