Ubytování ve městě Santo Stefano del Sole

Město Santo Stefano del Sole se nachází v regionu Kampánie ve státě Itálie. Celkově ve městě Santo Stefano del Sole nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santo Stefano del Sole

Agriturismo a casa di Susanna
Agriturismo a casa di Susanna

9,5 / 10 (173 hodnocení)

Agriturismo a casa di Susanna se nachází v Santo Stefano del Sole a nabízí ubytování s výhledem na hory, restauraci, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu.

Casa Amoroso
Casa Amoroso

9,5 / 10 (21 hodnocení)

Casa Amoroso se nachází asi 32 km od katedrály v Salernu. Nabízí výhled na město, sdílený lounge a balkon. Apartmán s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

AGRITURISMO Da Baffone
AGRITURISMO Da Baffone

9,4 / 10 (79 hodnocení)

AGRITURISMO Da Baffone se nachází v Santo Stefano del Sole, 30 km od katedrály v Salernu a 31 km od provincie Pinacotheca. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a společným salonkem.

Le Carcare
Le Carcare

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Le Carcare se nachází v Santo Stefano del Sole, 33 km od katedrály Salerno, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepcí. Poskytuje výhled do zahrady a na hory a je vzdálen 33 km od provincie Pinacotheca v Salernu.

Tenuta Santo Stefano Azienda Agrituristica
Tenuta Santo Stefano Azienda Agrituristica

8,9 / 10 (51 hodnocení)

Tenuta Santo Stefano Azienda Agrituristica se nachází v Santo Stefano del Sole a nabízí výhled do zahrady, restauraci, sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, zahradu a terasu. Na farmě je zdarma k dispozici Wi-Fi a soukromé parkoviště.