Ubytování ve městě SantʼElpidio a Mare

Město SantʼElpidio a Mare se nachází v regionu Marche ve státě Itálie. Celkově ve městě SantʼElpidio a Mare nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě SantʼElpidio a Mare

Casa Sabbatini
Casa Sabbatini

9,7 / 10 (15 hodnocení)

Casa Sabbatini se nachází v SantʼElpidio a Mare, 34 km od Santuario Della Santa Casa, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

B&B Il giardino degli incanti
B&B Il giardino degli incanti

9,4 / 10 (70 hodnocení)

B&B Il giardino degli incanti se nachází asi 33 km od Santuario Della Santa Casa a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem do zahrady. 28 km od muzea Casa Leopardi. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

B&B Dolce Sogno
B&B Dolce Sogno

8,9 / 10 (34 hodnocení)

B&B Dolce Sogno se nachází v Sant'Elpidio a Mare, 15 minut jízdy od Porto San Giorgio. Nabízí apartmány s možností vlastního stravování a bezplatné Wi-Fi.

Villa degli Archi
Villa degli Archi

Villa degli Archi se nachází v SantʼElpidio a Mare, 37 km od Santuario Della Santa Casa a 42 km od San Benedetto del Tronto, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a sezónním venkovním bazénem.Tato vila má soukromý bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Dell'arco - Design rooms & pool
Villa Dell'arco - Design rooms & pool

Villa Dell'arco - Design rooms \u0026 pool se nachází v SantʼElpidio a Mare, 28 km od muzea Casa Leopardi, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bbneplaceným soukromým parkovištěm, sdíleným loungem a zahradou.Tato nemovitost se může pochlubit rodinnými pokoji a nabízí hostům také gril.Ubytování nabízí sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Cozy Villa in Sant'Elpidio a mare 4km from the beaches
Cozy Villa in Sant'Elpidio a mare 4km from the beaches

Cozy Villa in Sant'Elpidio a mare se může pochlubit ubytováním se soukromým bazénem a nachází se v Sant'Elpidio a Mare, 4 km od pláže.Vila je 8.9 km od Molino Ciccolini.