Ubytování ve městě SantʼAndrea in Monte

Město SantʼAndrea in Monte se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě SantʼAndrea in Monte nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě SantʼAndrea in Monte

Mario Haus by Holiday World
Mario Haus by Holiday World

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Mario Haus by Holiday World se nachází v SantʼAndrea v Monte a nabízí vířivku.Nachází se 7.Ubytování se nachází 5 km od vlakového nádraží v Bressanone a nabízí zahradu a bezplatné soukromé parkoviště.

Bad Burgstall App Kumat
Bad Burgstall App Kumat

8 / 10 (1 hodnocení)

Bad Burgstall App Kumat se nachází v SantʼAndrea in Monte a nabízí venkovní bazén a výhled do zahrady.Tento apartmán nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Frötscherhof Nussbaum
Frötscherhof Nussbaum

Frötscherhof Nussbaum se nachází asi 1,7 km od Plose - Brixen (Bressanone) a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a stolnímu tenisu.

Bad Burgstall App Gromml
Bad Burgstall App Gromml

Bad Burgstall App Gromml se nachází v SantʼAndrea in Monte a nabízí venkovní bazén a výhled do zahrady.Tento apartmán nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Bad Burgstall App Kunf
Bad Burgstall App Kunf

Bad Burgstall App Kunf se může pochlubit venkovním bazénem a výhledem do zahrady a nachází se v SantʼAndrea v Monte.Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.