Ubytování ve městě Santa Maria Maggiore

Město Santa Maria Maggiore se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Santa Maria Maggiore nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Maria Maggiore

Appartamento Santa Maria Maggiore
Appartamento Santa Maria Maggiore

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Appartamento Santa Maria Maggiore se nachází v Santa Maria Maggiore a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 33 km od golfového klubu Patriziale Ascona a náměstí Piazza Grande Locarno.

Appartamento la Canvetta
Appartamento la Canvetta

9,5 / 10 (45 hodnocení)

Appartamento la Canvetta se nachází v Santa Maria Maggiore, 34 km od golfového klubu Patriziale Ascona a náměstí Piazza Grande Locarno.

Casa Giant Locazione Turistica
Casa Giant Locazione Turistica

9,5 / 10 (35 hodnocení)

Casa Giant Locazione Turistica se nachází v Santa Maria Maggiore a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

La Pineta Santa Maria Maggiore LT
La Pineta Santa Maria Maggiore LT

9,5 / 10 (17 hodnocení)

La Pineta Santa Maria Maggiore LT se nachází v Santa Maria Maggiore a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování.

Appartamento Sophie LT
Appartamento Sophie LT

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Appartamento Sophie LT se nachází v Santa Maria Maggiore, 33 km od golfového klubu Patriziale Ascona a náměstí Piazza Grande Locarno, a nabízí výhled na město. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento Melissa
Appartamento Melissa

9,4 / 10 (14 hodnocení)

Appartamento Melissa se nachází v Santa Maria Maggiore a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Apartmán sídlí v budově z roku 2015 a v jeho okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a golfu.

B&B La Primula
B&B La Primula

9,4 / 10 (14 hodnocení)

B&B La Primula nabízí ubytování se zahradou v Santa Maria Maggiore. Na místě je k dispozici neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

La Casermetta
La Casermetta

9,2 / 10 (84 hodnocení)

La Casermetta se nachází v Santa Maria Maggiore, 32 km od golfového klubu Patriziale Ascona. Nabízí sdílený lounge, pokoje vhodné pro alergiky, bezplatné Wi-Fi a zahradu. 32 km od náměstí Piazza Grande Locarno a nabízí lyžárnu. Penzion má rodinné pokoje.

Appartamento con camino nel centro di S.M.Maggiore
Appartamento con camino nel centro di S.M.Maggiore

9,2 / 10 (9 hodnocení)

Appartamento con camino nel centro di S.M.Maggiore se nachází v Santa Maria Maggiore. 40 km od Lugana. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Caccia Ossolana
Caccia Ossolana

9,1 / 10 (5 hodnocení)

Caccia Ossolana se nachází v Santa Maria Maggiore a nabízí bar a terasu. 42 km od Brigu.

La Cima Vigezzo Locazione Turistica
La Cima Vigezzo Locazione Turistica

9 / 10 (33 hodnocení)

La Cima Vigezzo Locazione Turistica se nachází v Santa Maria Maggiore a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

La Casetta del Rusca
La Casetta del Rusca

9 / 10 (28 hodnocení)

La Casetta del Rusca se nachází 32 km od golfového klubu Patriziale Ascona a 32 km od náměstí Piazza Grande Locarno. Nabízí bezplatné Wi-Fi a bar. K dispozici je balkon a terasa.

RESIDENZA VALLE VIGEZZO
RESIDENZA VALLE VIGEZZO

8,9 / 10 (26 hodnocení)

RESIDENZA VALLE VIGEZZO se nachází v Santa Maria Maggiore, 32 km od golfového klubu Patriziale Ascona a 32 km od náměstí Piazza Grande Locarno.

Hotel Ristorante Miramonti
Hotel Ristorante Miramonti

8 / 10 (63 hodnocení)

Hotel Ristorante Miramonti se nachází pouhých 5 minut jízdy od sjezdovek Piana di Vigezzo a nabízí tradiční restauraci a pokoje s bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a kontinentální snídani.

La Dimora dei Nani
La Dimora dei Nani

7,8 / 10 (19 hodnocení)

La Dimora dei Nani se nachází v Santa Maria Maggiore a nabízí ubytování s balkonem. 39 km od Lugana.