Ubytování ve městě Santa Caterina

Město Santa Caterina se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Santa Caterina nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Caterina

Appartamento in villa con vista mare
Appartamento in villa con vista mare

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Appartamento in villa con vista mare se nachází asi 400 metrů od Spiaggia Sud a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady.Nachází se 400 metrů od Spiaggia di Santa Caterina di Pittinuri, Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Manderley-Case sul mare
Manderley-Case sul mare

9,3 / 10 (10 hodnocení)

Manderley-Case sul mare se nachází v Santa Caterině, 35 km od Bosy, a nabízí zahradu. Výhled směřuje do zahrady.

Mom's House Casa Caterina
Mom's House Casa Caterina

9 / 10 (4 hodnocení)

Mom's House Casa Caterina se nachází v Santa Caterině, 400 metrů od Spiaggia di Santa Caterina di Pittinuri, 600 metrů od Spiaggia Sud a Spiaggia Su Riu de Sa Ide. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází necelý 1 km od Santa Caterina a 3 km od S'archittu Cuglieri.

Casa Vacanze
Casa Vacanze

8,8 / 10 (4 hodnocení)

Casa Vacanze se nachází v Santa Caterině a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Awesome home in S,Caterina di Pittinur with 2 Bedrooms
Awesome home in S,Caterina di Pittinur with 2 Bedrooms

Apartmán Úžasný dům v S, Caterina di Pittinur se 2 ložnicemi se nachází v Santa Caterině, 300 metrů od Spiaggia Sud a Spiaggia Sud a v klimatizaci.Ubytování je vzdálené 35 km od archeologického naleziště Tharros a 2,5 km od obce S'archittu Cuglieri.