Ubytování ve městě San Rocco a Pilli

Město San Rocco a Pilli se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě San Rocco a Pilli nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Rocco a Pilli

Tenuta La Santissima
Tenuta La Santissima

9,8 / 10 (156 hodnocení)

Tenuta La Santissima sídlí ve 13. století v kopcích jižního Toskánska. Do Sieny dojedete za 20 minut.

La Villa dei Fiori
La Villa dei Fiori

9,7 / 10 (29 hodnocení)

La Villa dei Fiori se nachází v San Rocco a Pilli a nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 48 km od Chianciano Terme a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Podere Cartaio Bio Estate Pool AirC
Villa Podere Cartaio Bio Estate Pool AirC

9,5 / 10 (20 hodnocení)

Nachází se v San Rocco a Pilli a prodává své vlastní bio produkty. Agriturismo Vigliano se nachází 8 km od Sieny a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, venkovním nábytkem a soukromým vchodem.

Da Simone podere santi Lucia e Pietro
Da Simone podere santi Lucia e Pietro

9,3 / 10 (37 hodnocení)

Da Simone se nachází v San Rocco a Pilli, 12 km od náměstí Piazza del Campo a 50 km od náměstí Piazza Matteotti. podere santi Lucia e Pietro nabízí zahradu a klimatizaci. Tento venkovský dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Fattoria Di Cavaglioni
Fattoria Di Cavaglioni

8,9 / 10 (217 hodnocení)

Rodinný Fattoria Di Cavaglioni se nachází v pevnosti ze 16. století a je obklopen 220 hektary soukromého pozemku na toskánském venkově. Nabízí upravené zahrady s 1 venkovním bazénem a na místě se vyrábí obiloviny.