Ubytování ve městě San Pio delle Camere

Město San Pio delle Camere se nachází v regionu Abruzzo ve státě Itálie. Celkově ve městě San Pio delle Camere nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Pio delle Camere

PianadiNavelliHouse
PianadiNavelliHouse

9,7 / 10 (10 hodnocení)

PianadiNavelliHouse se nachází asi 16 km od pevnosti Rocca Calascio a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

PianadiNavelliHouse2
PianadiNavelliHouse2

9,2 / 10 (6 hodnocení)

PianadiNavelliHouse2 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město v San Pio delle Camere, pouhých 500 metrů od San Pio delle Camere. Stojí 17 km od pevnosti Rocca Calascio a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

A due passi dal castello
A due passi dal castello

9,1 / 10 (27 hodnocení)

A due passi dal castello s výhledem na město nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 16 km od pevnosti Rocca Calascio.Nabízí výhled na hory a je vzdálený 42 km od Campo Imperatore a 43 km od Campo Felice-Rocca di Cambio.

Casetta Mimì
Casetta Mimì

9 / 10 (4 hodnocení)

Casetta Mimì se nachází v San Pio delle Camere v regionu Abruzzo a nabízí balkon a výhled na město. Nabízí výhled na hory a stojí 16 km od pevnosti Rocca Calascio a 42 km od Campo Imperatore.

La grotta di nonno Vittorio
La grotta di nonno Vittorio

7,8 / 10 (222 hodnocení)

La grotta di nonno Vittorio se nachází 16 km od pevnosti Rocca Calascio a nabízí ubytování se zahradou, grilem a nepřetržitě otevřenou recepcí.