Ubytování ve městě San Piero a Sieve

Město San Piero a Sieve se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě San Piero a Sieve nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Piero a Sieve

V.P.23 Mugello
V.P.23 Mugello

10 / 10 (5 hodnocení)

V.P.23 Mugello se nachází v San Piero a Sieve a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Klimatizované ubytování je vzdálené 20 km od Prata.

Casa Taiuti
Casa Taiuti

9,7 / 10 (41 hodnocení)

Casa Taiuti se nachází ve městě San Piero a Sieve, 23 km od kostela San Marco ve Florencii, galerie Accademia a kongresového centra Fortezza da Basso. Stojí 12 km od nákupního centra Barberino Designer Outlet a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento Scarperia San Piero a Sieve
Appartamento Scarperia San Piero a Sieve

9,1 / 10 (26 hodnocení)

Appartamento Scarperia San Piero se nachází ve městě San Piero a Sieve, 12 km od nákupního centra Barberino Designer Outlet, 25 km od kostela San Marco ve Florencii a 25 km od galerie Accademia. a Sieve nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Santa Maria Novella a katedrála Santa Maria del Fiore jsou vzdálené 27 km.

Borgo Hospitality
Borgo Hospitality

9 / 10 (77 hodnocení)

Borgo Hospitality se nachází ve Florencii, 12 km od nákupního centra Barberino Designer Outlet a 26 km od kostela San Marco, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením.

Le Querce Dei Medici 12&2
Le Querce Dei Medici 12&2

9 / 10 (1 hodnocení)

Le Querce Dei Medici 12&2 se nachází v San Piero a Sieve a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

CASA SOSSI
CASA SOSSI

8,6 / 10 (117 hodnocení)

CASA SOSSI se nachází v San Piero a Sieve a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. 26 km od galerie Accademia a 27 km od kongresového centra Fortezza da Basso.

Camping Village Mugello Verde
Camping Village Mugello Verde

8,4 / 10 (1747 hodnocení)

Mugello Verde se nachází na toskánském venkově, 3 km od jezera Bilancino, a nabízí mobilní domy a apartmány se společnou zahradou a dětským hřištěm. Nabízí volný vstup do venkovního bazénu a stolní tenis. Do Florencie dojedete autem za 30 minut.

Colonica Tuori at Tenuta Schifanoia
Colonica Tuori at Tenuta Schifanoia

Colonica Tuori at Tenuta Schifanoia se nachází ve Florencii, 12 km od nákupního centra Barberino Designer Outlet a 27 km od kostela San Marco, a nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.