Ubytování ve městě San Mauro Castelverde

Město San Mauro Castelverde se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě San Mauro Castelverde nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Mauro Castelverde

La Casa della Nonna
La Casa della Nonna

9,7 / 10 (8 hodnocení)

La Casa della Nonna nabízí ubytování s výhledem na moře, terasou a kávovarem, asi 37 km od La Rocca. Ubytování má balkon a výhled na město.

Casa Borgo Borrello
Casa Borgo Borrello

9,5 / 10 (12 hodnocení)

Casa Borgo Borrello se nachází v San Mauro Castelverde, 26 km od Bastione Capo Marchiafava. Nabízí ubytování s barem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Tento prázdninový dům nabízí klimatizované ubytování s balkonem.

Casa Vacanze dell'Angelo
Casa Vacanze dell'Angelo

9,4 / 10 (42 hodnocení)

Casa Vacanze dell'Angelo se nachází v San Mauro Castelverde na Sicílii a nabízí balkon a výhled na město. Klimatizované ubytování je vzdálené 20 km od Cefalù.

Villa Tiberio
Villa Tiberio

9,3 / 10 (43 hodnocení)

Villa Tiberio se nachází v San Mauro Castelverde, 25 km od La Rocca a katedrály Cefalù. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady.

Casa Panoramica Castelverde
Casa Panoramica Castelverde

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Casa Panoramica Castelverde se nachází v San Mauro Castelverde, 38 km od Bastione Capo Marchiafava. Nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným Wi-Fi a sdílenou kuchyní. Ubytování má balkon a výhled na město.

Casa Notti in Corso
Casa Notti in Corso

9,1 / 10 (8 hodnocení)

Casa Notti in Corso se nachází v San Mauro Castelverde, 38 km od Bastione Capo Marchiafava.Nabízí ubytování se společným salonkem, Wi-Fi a sdílenou kuchyní.38 km od katedrály Cefalù i od La Rocca.

Na zia Pippina
Na zia Pippina

7 / 10 (4 hodnocení)

Na zia Pippina se nachází v San Mauro Castelverde, 38 km od katedrály Cefalù, Bastione Capo Marchiafava a Lavatoio Cefalù. Nabízí gril a terasu. Poskytuje výhled na město a hory a je vzdálen 37 km od La Rocca.