Ubytování ve městě San Maurizio dʼOpaglio

Město San Maurizio dʼOpaglio se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě San Maurizio dʼOpaglio nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Maurizio dʼOpaglio

Residenza al Lago
Residenza al Lago

10 / 10 (1 hodnocení)

Residenza al Lago, nemovitost se zahradou a soukromou pláží, se nachází v San Maurizio dʼOpaglio, 34 km od Boromejských ostrovů, 13 km od Sacro Monte di Orta a 1.5 km od ostrova San Giulio.Toto plážové ubytování nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

B&B Melizio
B&B Melizio

9,7 / 10 (77 hodnocení)

B&B Melizio je vodní mlýn z 19. století v obci San Maurizio d'Opaglio, 2 km od břehu jezera Orta. Jeho jedinečné pokoje mají kamenné zdi a balkon s výhledem do zahrady.

La Gemma del Lago
La Gemma del Lago

8,6 / 10 (25 hodnocení)

La Gemma del Lago se nachází v San Maurizio dʼOpaglio, 32 km od Boromejských ostrovů a 10 km od Sacro Monte di Orta, a nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi.

Cà dai nonni sul Lago d Orta
Cà dai nonni sul Lago d Orta

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Cà dai nonni sul s výhledem do zahrady. Lago d Orta nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 11 km od Sacro Monte di Orta. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

SPIAGGIA PRIVATA e APPARTAMENTO LAGO D'ORTA
SPIAGGIA PRIVATA e APPARTAMENTO LAGO D'ORTA

SPIAGGIA PRIVATA e APPARTAMENTO LAGO D'ORTA nabízí ubytování se zahradou a balkonem, asi 33 km od Borromejských ostrovů. Nabízí terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.