Ubytování ve městě San Lorenzo a Merse

Město San Lorenzo a Merse se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě San Lorenzo a Merse nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Lorenzo a Merse

ALTIDO Charming Flat w/Terrace
ALTIDO Charming Flat w/Terrace

10 / 10 (1 hodnocení)

Ubytování se nachází v San Lorenzo a Merse, 28 km od náměstí Piazza del Campo a 25 km od paláce Palazzo Chigi-Saracini. ALTIDO Charming Flat w/Terrace nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Ubytování je vzdálené 28 km od kostela San Cristoforo a vlakového nádraží Siena.

Poggio Al Palio
Poggio Al Palio

9,3 / 10 (156 hodnocení)

Ubytování Poggio Al Palio se nachází v obci San Lorenzo a Merse, 20 km od Sieny, a nabízí sezónní venkovní bazén, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště přímo na místě.

Casa Il Rosmarino
Casa Il Rosmarino

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Casa Il Rosmarino se nachází ve městě San Lorenzo a Merse, 28 km od náměstí Piazza del Campo a 25 km od paláce Palazzo Chigi-Saracini. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Ubytování je vzdálené 28 km od kostela San Cristoforo a vlakového nádraží Siena.

Traditional Farmhouse in Toscana with Swimming Pool
Traditional Farmhouse in Toscana with Swimming Pool

Ubytování se nachází v San Lorenzo a Merse, 26 km od náměstí Piazza del Campo, 23 km od paláce Palazzo Chigi-Saracini a 23 km od Národního muzea etruské archeologie.Tradiční statek v Tocaně s bazénem nabízí ubytování s terasou a Wi-Fi.Ubytování je vzdálené 26 km od vlakového nádraží Siena a 50 km od obce Bagno Vignoni.