Ubytování ve městě San Giovanni

Město San Giovanni se nachází v regionu Friuli Venezia Giulia ve státě Itálie. Celkově ve městě San Giovanni nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Giovanni

Casa Carrer B&B
Casa Carrer B&B

9,4 / 10 (94 hodnocení)

Casa Carrer B&B se nachází ve městě San Giovanni di Livenza, 10 minut jízdy od Sacile, a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a ubytování v rustikálním stylu s balkonem. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Hotel Campiello
Hotel Campiello

8,1 / 10 (51 hodnocení)

Hotel Campiello se nachází 5 minut chůze od nádraží San Giovanni al Natisone a nabízí pokoje se zvukovou izolací, bezplatné Wi-Fi a neplacené parkoviště.

Locazione Turistica Al Rustico
Locazione Turistica Al Rustico

7 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica Al Rustico se nachází v San Giovanni al Natisone, 15 km od nákupního centra Palmanova Outlet Village a 25 km od stadionu Friuli. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Home polcenigo
Home polcenigo

Home polcenigo se nachází v San Giovanni, 18 km od Pordenone Fiere a 35 km od Zoppas Areny. Nabízí ubytování se zahradou a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 1,6 km od San Giovanni di Mezzo, 2,3 km od Budoie a 2,8 km od Santa Lucia. Všechny pokoje mají balkon.