Ubytování ve městě San Giovanni Valdarno

Město San Giovanni Valdarno se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě San Giovanni Valdarno nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Giovanni Valdarno

A duecento passi- comfort nel cuore della Toscana
A duecento passi- comfort nel cuore della Toscana

10 / 10 (3 hodnocení)

A duecento passi- comfort nel cuore della Toscana se nachází v San Giovanni Valdarno, 26 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet a 28 km od náměstí Piazza Matteotti, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Ubytování je vzdálené 46 km od mostu Ponte Vecchio a náměstí Piazza della Signoria.

Fienile Da Primo
Fienile Da Primo

9,5 / 10 (17 hodnocení)

Fienile Da Primo se nachází v San Giovanni Valdarno. Tento dům s možností vlastního stravování nabízí Wi-Fi zdarma, venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Luce - cosy and trendy flat
Casa Luce - cosy and trendy flat

9,4 / 10 (55 hodnocení)

Casa Luce - cosy and trendy flat se nachází v San Giovanni Valdarno, 26 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet a 28 km od náměstí Piazza Matteotti, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Apartmán je vzdálený 46 km od mostu Ponte Vecchio a náměstí Piazza della Signoria.

Il Nido di Margherita
Il Nido di Margherita

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Il Nido di Margherita se nachází v San Giovanni Valdarno a nabízí soukromý bazén a výhled do zahrady. Klimatizované ubytování je vzdálené 27 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa Vacanze Alle Porte del Chianti
Casa Vacanze Alle Porte del Chianti

9,3 / 10 (17 hodnocení)

Ubytování se nachází v San Giovanni Valdarno, 27 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet a 30 km od náměstí Piazza Matteotti. Casa Vacanze Alle Porte del Chianti nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Apartmán má balkon a výhled do zahrady.

Casa Barulli - Tuscany
Casa Barulli - Tuscany

8,7 / 10 (8 hodnocení)

Casa Barulli - Tuscany se nachází v San Giovanni Valdarno, 28 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet a 31 km od náměstí Piazza Matteotti. Nabízí terasu a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Agriturismo Valleverde
Agriturismo Valleverde

8,5 / 10 (74 hodnocení)

Agriturismo Valleverde se nachází na klidném místě mezi lesy a vinicemi a nabízí rozlehlou zahradu s bazénem, sluneční terasou a grilem. Nabízí bezplatnou půjčovnu kol a bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách.