Ubytování ve městě San Giovanni Teatino

Město San Giovanni Teatino se nachází v regionu Abruzzo ve státě Itálie. Celkově ve městě San Giovanni Teatino nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Giovanni Teatino

Ninfea B&B
Ninfea B&B

9,4 / 10 (44 hodnocení)

Ninfea B&B se nachází v San Giovanni Teatino v regionu Abruzzo a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Domus
Domus

9,3 / 10 (10 hodnocení)

Domus se nachází v San Giovanni Teatino, 49 km od opatství San Giovanni in Venere a 3,8 km od domu Gabriele D'Annunzio.Nabízí ubytování s Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na bazén.

Garden FuoriRotta
Garden FuoriRotta

9,2 / 10 (135 hodnocení)

Garden FuoriRotta se nachází v San Giovanni Teatino, 11 km od Montesilvana, a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a Wi-Fi zdarma.

Appartamento Piazza dei Popoli
Appartamento Piazza dei Popoli

9,2 / 10 (16 hodnocení)

Appartamento Piazza dei Popoli se nachází v San Giovanni Teatino a nabízí terasu. Tento apartmán nabízí klimatizované ubytování s balkonem.

Aurea
Aurea

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Aurea se nachází v San Giovanni Teatino, 49 km od opatství San Giovanni in Venere a 3,8 km od domu Gabriele D'Annunzio.Nabízí ubytování s Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na hory.

Al Volo B&B
Al Volo B&B

9 / 10 (204 hodnocení)

Al Volo se nachází 10 minut chůze od letiště Pescara a nabízí moderní a barevné klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Stojí 6,5 km od centra Pescary a má výhled na hory Gran Sasso a Monte Majella.

B&B Pescara Airport
B&B Pescara Airport

8,9 / 10 (127 hodnocení)

B&B Pescara Airport se nachází v San Giovanni Teatino a nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady.

Hotel Bed&Business
Hotel Bed&Business

8,3 / 10 (614 hodnocení)

Hotel Bed&Business se nachází v San Giovanni Teatino, 8 km od Pescary, a nabízí neplacené soukromé parkoviště. Pokoje jsou moderně zařízené a mají bezplatný kabelový internet. Letiště Abruzzo je vzdálené 2 km.

S Hotel
S Hotel

8,3 / 10 (415 hodnocení)

S Hotel je moderní hotel s bezplatným krytým a venkovním parkovištěm a à la carte restaurací, který se nachází mezi městy Pescara a Chieti. Na letiště Pescara jsou to 2 km a k výjezdu z dálnice Dragonara 500 metrů.

Awesome home in San Giovanni Teatino with 2 Bedrooms
Awesome home in San Giovanni Teatino with 2 Bedrooms

8 / 10 (1 hodnocení)

Úžasný dům v San Giovanni Teatino with 2 Bedrooms se nachází v San Giovanni Teatino, 6,2 km od La Pineta a 8,7 km od domu Gabriele D'Annunzio.Nabízí výhled na moře.48 km od opatství San Giovanni in Venere.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Ristorante Dragonara
Hotel Ristorante Dragonara

7,9 / 10 (1130 hodnocení)

Dragonara stojí jen kousek od dálnice A14 a 4 km od centra San Giovanni Teatino. Nabízí velkou zahradu s celoročním bazénem.

Aurum B&B
Aurum B&B

7,8 / 10 (64 hodnocení)

Aurum B&B nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v San Giovanni Teatino. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

B&B Euclide
B&B Euclide

7,5 / 10 (105 hodnocení)

B&B Euclide se nachází v Sambucetu, 5 minut jízdy od letiště Abruzzo, a nabízí klimatizované pokoje s balkonem. Parkování na místě je zdarma.

B&B D'Annunzio
B&B D'Annunzio

7,4 / 10 (85 hodnocení)

B&B D'Annunzio se nachází v San Giovanni Teatino v regionu Abruzzo a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.