Ubytování ve městě San Giovanni in Persiceto

Město San Giovanni in Persiceto se nachází v regionu Emilia-Romagna ve státě Itálie. Celkově ve městě San Giovanni in Persiceto nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Giovanni in Persiceto

Casa - Da Frida
Casa - Da Frida

9,3 / 10 (41 hodnocení)

Casa - Da Frida se nachází asi 21 km od katedrály sv. Petra a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem do zahrady. Toto ubytování v soukromí nabízí bezplatné parkování a sdílenou kuchyň.

Villa Conti Zambonelli
Villa Conti Zambonelli

8,9 / 10 (31 hodnocení)

Villa Conti Zambonelli se nachází v obci San Giovanni in Persiceto, 21 km od katedrály sv.Petra a Unipol Areny.Nabízím ubytování s Wi-Fi, klimatizací, fitness centrem a zahradou.

La Terrazza
La Terrazza

8,8 / 10 (33 hodnocení)

La Terrazza se nachází v San Giovanni in Persiceto, 21 km od katedrály sv.Petra, a nabízí s možností bezplatného půjčení jízdních kol, dostanete ubytování Wi-Fi, sdílenou kuchyní a bankomatem.Ubytování bylo postaveno v roce 2018 a nabízí ubytování s terasou.

Agriturismo La Crocetta
Agriturismo La Crocetta

8,5 / 10 (100 hodnocení)

Agriturismo La Crocetta se nachází v klidné venkovské oblasti Emilia-Romagna, v blízkosti města San Giovanni in Persiceto.Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

NEW IPOINT HOTEL
NEW IPOINT HOTEL

8,4 / 10 (230 hodnocení)

NEW IPOINT HOTEL se nachází v San Giovanni in Persiceto, 22 km od katedrály sv.Petra, a nabízí ubytování s fitness centrem, soukromým parkovištěm, barem a společným salonem.22 km od Unipol Areny a 24 km od nádraží Modena.Nabízí zahradu a terasu.K dispozici je pokojová recepce a bezplatná Wi-Fi ve všech otevřených prostorách.

Il Bucchio Country Hotel
Il Bucchio Country Hotel

8,4 / 10 (85 hodnocení)

Il Bucchio Country Hotel je venkovský dům uprostřed krajiny Emilia Romagna, 5 minut jízdy od San Giovanni in Persiceto.Nabízí restauraci a rustikální pokoje s Wi-Fi.

Hotel Persico's
Hotel Persico's

8,2 / 10 (358 hodnocení)

Hotel Persico's se nachází necelých 5 minut jízdy od San Giovanni in Persiceto a nabízí restauraci a klasicky zařízené pokoje s klimatizací.Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.