Ubytování ve městě San Giacomo

Město San Giacomo se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě San Giacomo nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Giacomo

Apartment Edelweiß Oberachrain
Apartment Edelweiß Oberachrain

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Edelweiß Oberachrain se nachází v San Giacomu a nabízí ubytování s balkonem. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Bühelwirt
Bühelwirt

9,6 / 10 (62 hodnocení)

Bühelwirt se nachází v turistické oblasti Valle Aurina a nabízí bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách a lyžárnu. Hosté mohou využít saunu a stolní tenis.

Stoana
Stoana

9,5 / 10 (47 hodnocení)

Stoana se nachází v obci San Giacomo a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Tischlerhof Alpine Living
Tischlerhof Alpine Living

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Tischlerhof Alpine Living se nachází v obci San Giacomo a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Pürstal - Gruberhof
Apartment Pürstal - Gruberhof

9,1 / 10 (19 hodnocení)

Apartment Pürstal - Gruberhof se nachází v San Giacomu. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Hollenze - Gruberhof
Apartment Hollenze - Gruberhof

8,8 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Hollenze - Gruberhof se nachází v San Giacomu a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel/ App. Garber
Hotel/ App. Garber

8,7 / 10 (47 hodnocení)

Hotel/ App se nachází v San Giacomu. Garber má restauraci, bar, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a za příplatek je k dispozici doprava na letiště.

Wollbach - Gruberhof
Wollbach - Gruberhof

8 / 10 (7 hodnocení)

Wollbach - Gruberhof se nachází v San Giacomu a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Ciclamino Val Di Sole
Casa Ciclamino Val Di Sole

6 / 10 (2 hodnocení)

Casa Ciclamino Val Di Sole se nachází v San Giacomo di Caldes a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. Molveno je vzdálené 26 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Waldblick Oberachrain
Apartment Waldblick Oberachrain

Apartment Waldblick Oberachrain se nachází v obci San Giacomo v regionu Trentino Alto Adige a nabízí balkon a výhled na hory. Ubytování je vzdálené 21 km od Mayrhofenu a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.