Ubytování ve městě San Ferdinando

Město San Ferdinando se nachází v regionu Kalábrie ve státě Itálie. Celkově ve městě San Ferdinando nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Ferdinando

Appartamento Luminoso
Appartamento Luminoso

10 / 10 (1 hodnocení)

Appartamento Luminoso se nachází v San Ferdinando v Kalábrii a nabízí balkon. 28 km od majáku Capo Vaticano.

Casa vacanze Summer
Casa vacanze Summer

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa vacanze Summer se nachází v San Ferdinando.

Sweet Home B&B
Sweet Home B&B

9,2 / 10 (110 hodnocení)

Sweet Home nabízí prostorné pokoje s balkonem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem. Penzion stojí 5 minut chůze od pláže na pobřeží Tyrhénského moře v Kalábrii.

Rosa Di Mare
Rosa Di Mare

9,1 / 10 (53 hodnocení)

Rosa Di Mare se nachází v San Ferdinando v Kalábrii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Hermes
Villa Hermes

9 / 10 (36 hodnocení)

Villa Hermes se nachází v San Ferdinando a nabízí bazén, bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, výhled na bazén a ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Residence Santa Barbara
Residence Santa Barbara

8,7 / 10 (66 hodnocení)

Ubytování se nachází v San Ferdinando v Kalábrii, 40 km od svatyně Santa Maria dell'Isola.Residence Santa Barbara nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Paradise Island - Terrazza sul Mar Mediterraneo
Paradise Island - Terrazza sul Mar Mediterraneo

Paradise Island - Terrazza sul Mar Mediterraneo se nachází v San Ferdinando, 40 km od svatyně Santa Maria dell'Isola. Nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a výhled na moře. Ubytování je vzdálené asi 40 km od přístavu Tropea, 28 km od majáku Capo Vaticano a nabízí bezplatné Wi-Fi.